Tuulilasit ja asennukset

Asennamme laadulla ja ammattitaidolla alkuperäiset SAINT-GOBAIN SEKURIT -autonlasit kaikkiin henkilö- ,paketti- ja kuorma-autoihin. Asentamamme lasit ovat alkuperäisiä varaosia.

Älä kärsi huonosta tuulilasista, vaan vaihdata se meillä uuteen!

Pyydä tarjous!
Remontit

Suoritamme autojen korjauksia pienemmistä suurempiin remontteihin asti. Meiltä käy näppärästi niin jakohihnan vaihdot, alustan vaihdot kuin jarruremontit. Jos autossasi on samalla maalaus tai hitsaushommia käytämme yhteistyökumppaneidemme apua ja hoidamme ne samalla. Voimme myös asentaa erilaiset tuning-osat. Ota rohkeasti yhteyttä!

Iskariremontit
Jarruremontit
Moottorin vaihdot
Pienet korjaukset
Liikkuva rengaspalvelu

Pystymme suorittamaan kalustollamme tien päällä rengastyöt niin henkilöautoihin, kuorma-autoihin kuin työkoneisiin. Näin ollen sinun ei välttämättä tarvitse saada siirrettyä ajoneuvoasi, tai työkonettasi hallillemme, vaan me voimme tulla sinne missä Sinä olet! Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Liikkuva rengaspalvelu
Rengassäilytys

Meillä voit säilyttää renkaasi sesonkien välissä. Tarvittaessa voimme tulla myös aina luoksesi vaihtamaan kalustonne renkaat aina sesongin alussa. Tämä on kätevää varsinkin silloin kun Teillä on useampi auto, kuorma-auto tai työkone johon renkaat on vaihdettava.